31 dagars öppet köp Fri frakt och fri retur
Nain Trading

Produkt Översikt

Handknutna orientaliska mattor kommer från många olika regioner där mattor har knutits sedan århundraden tillbaka. Antalet ursprungsplatser är lika varierande som de olika mattyperna. Här hittar du de viktigaste kategorierna, vilka vanligen skiljer sig väsentligen åt från varandra vad gäller ursprung, stil och knytteknik. Låt dig inspireras av bilderna på de olika mattyperna.

Persiska mattor

Persiska mattor

Kända för sin enastående kvalitet, deras delikatess och den gränslösa variationen av deras mönster och design, traditionella persiska mattor ger mysighet, en tidlös stil och en touch av glamour till varje hem. I århundraden har de knutits för hand med det bästa hantverket, knut för knut, med ren ull, organiska naturliga färger och fint siden. Det är därför riktiga persiska mattor är så populära som en elegant hemaccessoar och så eftertraktade av mattälskare över hela världen. De ger inte bara behaglig värme i rummen, utan ger också varje boendestil något.

Visa alla: Persiska mattor (29425)
Nain
Nain 7179 Mattor
Tabriz
Tabriz 5114 Mattor
Bidjar
Bidjar 3768 Mattor
Moud
Moud 2840 Mattor
Isfahan
Isfahan 1192 Mattor
Kashan
Kashan 3373 Mattor
Ghom
Ghom 2074 Mattor
Kaschmar
Kaschmar 639 Mattor
Kerman
Kerman 746 Mattor
Mashhad
Mashhad 674 Mattor
Sarough
Sarough 1865 Mattor
Moderna mattor

Moderna mattor

Tiden går ständigt framåt och med den smak och design. Hur synen på livet uttrycks förändras från århundrade till århundrade. En del stilar förlorar i popularitet och andra blir mer kända än någonsin. Samtidigt finns det stilar som är en del av alla trender och som räknas som samtida. De har tydliga och geometriska figurer som håller en enkel stil, även i valet av färger. Här finner du ett urval av mycket moderna och även samtida mattor som troligen aldrig kommer att minska i popularitet.

Visa alla: Moderna mattor (17632)
Persisk Gabbeh
Persisk Gabbeh 7152 Mattor
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 1092 Mattor
Ziegler Modern
Ziegler Modern 374 Mattor
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1216 Mattor
Nepal
Nepal 121 Mattor
Beluch Moderna
Beluch Moderna 0 Mattor
Patchwork
Patchwork 770 Mattor
Vintage
Vintage 966 Mattor
Colored Carpets
Colored Carpets 130 Mattor
Design
Design 7418 Mattor
Berber
Berber 1180 Mattor
Design

Design

Om du letar efter något exklusivt och modernt är en designmatta perfekt för dig. Dessa individuellt designade, handknutna mattor ger ditt rum sin alldeles egna karaktär. Beroende på mattyp är dessa unika artiklar utformade av designers från Skandinavien (t.ex. Sindhi mattor) och Hamburg (Sadraa mattor).

Visa alla: Design (7418)
Amazona
Amazona 5 Mattor
Damask
Damask 384 Mattor
Sadraa
Sadraa 1093 Mattor
Galaxy
Galaxy 2 Mattor
Panbézia
Panbézia 11 Mattor
Horizon
Horizon 188 Mattor
Artisan
Artisan 24 Mattor
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 44 Mattor
Ziegler Design
Ziegler Design 145 Mattor
Arijana Design
Arijana Design 688 Mattor
Future Echo
Future Echo 47 Mattor
Senses
Senses 102 Mattor
Gabbeh Design
Gabbeh Design 349 Mattor
Berber
Berber 1180 Mattor
Arctic
Arctic 10 Mattor
Essence
Essence 93 Mattor
Radiant
Radiant 78 Mattor
Scenery
Scenery 123 Mattor
Elysian
Elysian 338 Mattor
Lunara
Lunara 57 Mattor
Texura
Texura 212 Mattor
Naturescene
Naturescene 64 Mattor
By- och nomadmattor

By- och nomadmattor

Orientens nomader började tillverka mattor för hand för eget bruk för länge sedan. Mattorna gjordes för olika användningsområden i nomadernas vardagsliv. Till exempel som tältunderlägg, sadelväskor eller filtar. Nuförtiden äger tillverkningen ofta rum i byar där nomaderna slog sig ner. Kvaliteten på mattorna har förblivit mycket hög och de knyts fortfarande för hand i den gamla traditionen under flera månader.

Visa alla: By- och nomadmattor (12236)
Hamadan
Hamadan 3393 Mattor
Shiraz
Shiraz 1032 Mattor
Beluch
Beluch 862 Mattor
Bakhtiar
Bakhtiar 502 Mattor
Senneh
Senneh 532 Mattor
Heriz
Heriz 1060 Mattor
Afshar
Afshar 176 Mattor
Ghashghai
Ghashghai 3352 Mattor
Koliai
Koliai 232 Mattor
Lori
Lori 223 Mattor
Nahavand
Nahavand 106 Mattor
Patchwork & Vintage

Patchwork & Vintage

Här hittar du autentiska vintagemattor. Dessa mattor är inte nya mattor som på konstgjort sätt har fått vintageutseende, utan är äkta gamla persiska och orientaliska mattor som har blivit totalt förnyade. Genom att göra detta motsätter vi oss den snabba konsumtionen i dagens samhälle och skapar någonting hållbart och med mycket hög kvalitet av gamla traditionella värden. Eftersom en sådan vintagematta ursprungligen knöts för hand genom mödosamt arbete under månader har den precis denna kvalitet och det känner man.


Visa alla: Patchwork & Vintage (2097)
Patchwork
Patchwork 770 Mattor
Vintage
Vintage 966 Mattor
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 361 Mattor
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Persiska mattor har gott rykte tack vare sin höga kvalitet, ojämförbart höga hantverksnivå och inte minst för sin status som högkvalitativa och hållbara lyxvaror. Detta är viktiga anledningar till att knytare från Indien och Pakistan inspireras av traditionella persiska mattor. Gumbad- och Golestanmattor är utmärkta exempel på detta med utmärkt kvalitet. De är inspirerade av designen hos mattorna från den berömda provinsen Tabriz.


Visa alla: Gumbad / Golestan (169)
Golestan
Golestan 146 Mattor
Gumbad
Gumbad 23 Mattor
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Baserat på klassiska persiska mattor med sin typiska design, bildar dessa mattor en harmoni av tradition och modernitet.
Prydnadsföremål som ofta har ett mycket fint ursprung har generöst överförts till våra dagar. Dessa nu enklare implementeringar av mönstret i den vanliga bästa hantverkskvaliteten av den ursprungliga handknuten ger ett rum ny fart. De är alltid gjorda av de bästa naturmaterialen, som fårull. De andas historia och nutida stil i lika hög grad. Moderna och ändå originella, inspirerade av klassiska orientaliska mattor och tolkade i lite luftigare design, dessa mattor imponerar med sitt särskilt naturliga utseende och mjuka känsla. Ta in denna charmiga komfort i ditt hem och njut av det varaktiga, behagliga intrycket av mjuk naturlighet.

Visa alla: Arijana / Mamluk (3021)
Mamluk
Mamluk 203 Mattor
Moghol
Moghol 0 Mattor
Arijana klassiska
Arijana klassiska 845 Mattor
Arijana Design
Arijana Design 688 Mattor
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 263 Mattor
Arijana Shaal
Arijana Shaal 1041 Mattor
Ziegler

Ziegler

Zieglermattor baseras på de klassiska persiska mattorna. För att ge dem ett antikt utseende, bleks mattorna i solen och gnids med stenar för att torka luggen något. Mattorna är handknutna enligt gammal tradition. Dessutom kombineras orientaliska element med en modern stil som ger många människor möjligheten att kombinera en orientalisk matta med sin inredning. Ursprungligen designades en matta av denna typ i färgerna krämvitt/beige, svart, rött eller blått. Beroende på kvalitet är färgen vegetabilisk eller gjord av kromfärger.

Visa alla: Ziegler (6569)
Ziegler Farahan
Ziegler Farahan 1697 Mattor
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 44 Mattor
Kazak
Kazak 1355 Mattor
Ziegler Modern
Ziegler Modern 374 Mattor
Ziegler Colored
Ziegler Colored 80 Mattor
Kelim

Kelim

Kellims är fantastiska stilelement som saknar motstycke i sin mångsidighet, både inomhus och utomhus. Flera av dem passar ofta ihop och skapar med sitt samspel en perfekt matchning. Vi har ett otroligt urval av över 8 000 kelimmattor i vårt sortiment som bara väntar på att bli upptäckta. Välj ditt favoritplagg från mer än 7 underkategorier, från modernt till antikt, och låt din interiör leva i en ny atmosfär. Varje kelimmatta är också unik och vävd för hand. Det traditionella hantverket har sitt ursprung i den orientaliska regionen och kelimmattor tillverkas fortfarande i Iran, Afghanistan, Pakistan och Turkiet idag. Ta med en del av denna tradition i ditt hem.

Du kan hitta fler intressanta saker och värdefulla tips om inredningsstilar relaterade till kelims i vår Blogg "Somriga kelimmattor"

Visa alla: Kelim (11725)
Kelim Fars
Kelim Fars 3331 Mattor
Kelim Afghan
Kelim Afghan 6643 Mattor
Kelim Rosen
Kelim Rosen 109 Mattor
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 18 Mattor
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 361 Mattor
Kelim Soozani
Kelim Soozani 1 Mattor
Elysian
Elysian 338 Mattor
Klim Horizon
Klim Horizon 46 Mattor
Texura
Texura 212 Mattor
Soumak
Soumak 57 Mattor
Kilim modern
Kilim modern 971 Mattor
Nimbaft
Nimbaft 266 Mattor
Kelim Kordi
Kelim Kordi 106 Mattor
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Mattor
Kelim Design
Kelim Design 2352 Mattor
Kelim Afghan  Heritage
Kelim Afghan Heritage 1697 Mattor
Kelim Senneh
Kelim Senneh 107 Mattor
Mountain - Fjäll
Mountain - Fjäll 77 Mattor
Afghan- & Pakistan

Afghan- & Pakistan

Dessa handknutna eller vävda mattor kommer från Afghanistan och Pakistan, länder som har en lång tradition i matthantverk. De varma röda tonerna och de upprepade åttkantiga ornamenten är mycket karakteristiska för denna typ. Det finns knappt märkbara skillnader mellan regionerna. Intressant är termen 2Ply eller 3Ply i mattornas namn. Det visar på knuttätheten och alltså även på mödan i knytningen. Till exempel har en 3Ply Buchara ett högre antal knutar per kvadratmeter än en 2Ply.

Visa alla: Afghan- & Pakistan (15276)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 623 Mattor
Tree of Life
Tree of Life 3 Mattor
Kazak
Kazak 1355 Mattor
Kelim Afghan
Kelim Afghan 6643 Mattor
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 733 Mattor
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 630 Mattor
Ryska och kaukasiska mattor

Ryska och kaukasiska mattor

Handknutna mattor av hög kvalitet har sedan länge tillverkats i Kaukasus och Ryssland. De två områdena har en flera hundra år gammal tradition av mattillverkning. De oftast geometriskt mönstrade mattorna når kanske inte den luxuösa nivå och högsta standard som hos kända persiska mattor från Nain eller Tabriz, likväl är de utmärkta mattor idealiska för vardagsbruk.


Visa alla: Ryska och kaukasiska mattor (257)
Ryska
Ryska 101 Mattor
Turkaman
Turkaman 772 Mattor
Azerbaijan
Azerbaijan 167 Mattor
Baku
Baku 2 Mattor
Indiska mattor

Indiska mattor

Den indiska mattillverkningen började troligen på 1500-talet. Den stöddes av stormogulen Akbar, som lät persiska knytare göra mattor till hans palats. Nuförtiden tillverkas indiska mattor i större mängder och vanligen inspirerade av traditionella mattor såsom av persiska eller kinesiska ornament. Härigenom är de billigare alternativ till persiska mattor. På den öppna marknaden kan dock deras kvalitet variera. Detta är en viktig anledning till att vi sedan årtionden har kontakt med de bästa indiska hantverkarna med fokus på rättvis handel.

Visa alla: Indiska mattor (3299)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 231 Mattor
Indo Herati
Indo Herati 60 Mattor
Indo Ghom
Indo Ghom 38 Mattor
Indo Kashan
Indo Kashan 114 Mattor
Indo Sarough
Indo Sarough 223 Mattor
Indo Mir
Indo Mir 144 Mattor
Indo Nain
Indo Nain 50 Mattor
Indo Tabriz
Indo Tabriz 690 Mattor
Kina

Kina

Sedan många århundraden tillverkas mattor i Kina. Därför har Cathay en lång tradition bakom sig inom detta område. Det kejserliga hovet stödde tillverkningen av kinesiska mattor, vars mönster är liknande det som målas på porslin.

Visa alla: Kina (672)
China Antique
China Antique 52 Mattor
Kina siden
Kina siden 341 Mattor
Kelim Soozani
Kelim Soozani 1 Mattor
China Wool
China Wool 279 Mattor
Gabbeh

Gabbeh

Dessa populära mattor är kända för sin något tjockare, varma, mjuka men ändå spänstiga lugg, såväl som sina rika färger och det enorma utbud av design som de finns tillgängliga i. De är traditionellt knutna på ett mer rustikt sätt - med lägre knuttäthet - av naturlig ull, vilket tillsammans med deras högre lugg ger dem en mycket speciell karaktär.

Visa alla: Gabbeh (9632)
Perser Gabbeh Normal
Perser Gabbeh Normal 2016 Mattor
Persisk  Gabbeh Loribaft
Persisk Gabbeh Loribaft 4759 Mattor
Persiska Gabbeh Nomadiska
Persiska Gabbeh Nomadiska 576 Mattor
Gabbeh Design
Gabbeh Design 349 Mattor
Persisk Gabbeh Kashkuli
Persisk Gabbeh Kashkuli 366 Mattor
Persiska Gabbeh Rizbaft
Persiska Gabbeh Rizbaft 11 Mattor
Persisk Gabbeh Antik
Persisk Gabbeh Antik 149 Mattor
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 329 Mattor
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 763 Mattor
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 8 Mattor
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 307 Mattor
Loom Gabbeh Normal
Loom Gabbeh Normal 747 Mattor
Future Echo
Future Echo 47 Mattor
Arctic
Arctic 10 Mattor
Essence
Essence 93 Mattor
Design Loom Shine
Design Loom Shine 281 Mattor
Naturescene
Naturescene 64 Mattor
Sidenmattor

Sidenmattor

Silke är i en klass för sig. Det finns knappast något naturmaterial som väcker sådan entusiasm och fascination som silke gör. Mjukheten och den oöverträffade elegansen gör varje matta till ett blickfång. Vi fascineras om och om igen över hur silke reflekterar ljuset olika och därigenom skapar ett vackert färgspel med luggens färger.

Visa alla: Sidenmattor (2809)
Ghom siden
Ghom siden 1513 Mattor
Kashmir Silk
Kashmir Silk 734 Mattor
Kina siden
Kina siden 341 Mattor
Nain Siden
Nain Siden 19 Mattor
Kashan siden
Kashan siden 6 Mattor
Herike
Herike 225 Mattor
Exklusiva mattor

Exklusiva mattor

Letar du efter exklusiv lyx? Dessa mattyper är bland de persiska mattor som är kända världen över för högsta kvalitetsstandard. Detta gäller inte bara den traditionella knytningen, vilken har förfinats till perfektion under generationer, utan även den extremt stora möda, talang och de mest värdefulla naturliga materialen. Några av dessa unika mattor tillverkas av världsberömda mästerknytare.

Visa alla: Exklusiva mattor (4959)
Ghom siden
Ghom siden 1513 Mattor
Isfahan Luxus
Isfahan Luxus 636 Mattor
Nain 6La
Nain 6La 1367 Mattor
Tabriz 50/70/90 Raj
Tabriz 50/70/90 Raj 3350 Mattor
Antika mattor

Antika mattor

Att man åter vänder sig till traditionella värden och ursprung är absolut delvis initierat av vårt snabba konsumtionssamhälle. Därför uppskattas produkter med ett känslomässigt värde igen för sin egen karaktär och för att de berättar en historia. Det är just detta en antik matta ger. På denna sida hittar du persiska mattor som mött årtionden av historia men som fortfarande är i fint skick för många år framöver i ditt hem.

Visa alla: Antika mattor (3715)
Sarough Antika
Sarough Antika 302 Mattor
Kashan Antiikki
Kashan Antiikki 267 Mattor
China Antique
China Antique 52 Mattor
Kerman Antik
Kerman Antik 137 Mattor
Usak
Usak 68 Mattor
Agra
Agra 8 Mattor
Nain

Nain

De traditionella Nainmattorna hör till världens vackraste persiska mattor och karakteriseras av sin alldeles egen orientaliska design. De tillverkas i staden med samma namn, Nain. Den typiska blåvita färgsättningen, oftast med en medaljong i mitten, har en elegant och dyrbar effekt. Den höga kvaliteten hos dessa vackra Nainmattor och gångmattor visar sig i materialet och den extraordinärt höga knuttätheten. Mattorna är åtminstone delvis gjorda av siden och har ofta en täthet på över en miljon knutar.

Visa alla: Nain (7179)
Nain 12La
Nain 12La 2443 Mattor
Nain 9La
Nain 9La 3499 Mattor
Nain 6La
Nain 6La 1367 Mattor
Habibian
Habibian 48 Mattor
Akhavan
Akhavan 0 Mattor
Indo Nain
Indo Nain 50 Mattor
Nain Siden
Nain Siden 19 Mattor
Ghom

Ghom

Högsta kvalitet, den bästa korkull, ofta användning av silke - kännetecken för Qom (Qum) mattor. Dessa underbara persiska mattor tillfredsställer även höga förväntningar. Om du söker lyx kommer du att hitta det här. Qommattor görs i en av Irans mest heliga städer och görs ibland helt och hållet av finaste gradens (Qomsilke).

Visa alla: Ghom (2074)
Ghom Kork
Ghom Kork 543 Mattor
Ghom siden
Ghom siden 1513 Mattor
Tabriz

Tabriz

Den vackra Tabriz persiska mattan är handknuten i nordvästra Iran, i hantverksstaden med samma namn, Tabriz, även känd som Tabriz. Matttillverkarna där går tillbaka generationer, vilket gör Tabriz till ett av de äldsta mattcentren i världen. Populära varor från Tabriz är även väggmattorna som är knutna med stor omsorg

Visa alla: Tabriz (5114)
Tabriz Village
Tabriz Village 1227 Mattor
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 210 Mattor
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 2983 Mattor
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 288 Mattor
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 57 Mattor
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 18 Mattor
Indo Tabriz
Indo Tabriz 690 Mattor
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 4 Mattor
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 670 Mattor
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 10 Mattor
Tabriz Art
Tabriz Art 62 Mattor
Tabriz Benam
Tabriz Benam 0 Mattor
Traditionella persiska och orientaliska mattor

Traditionella persiska och orientaliska mattor

Upptäck våra klassiska handgjorda orientaliska mattor i häpnadsväckande design. Här hittar du ett spektrum av traditionella mattor som du inte hittar någon annanstans.

Visa alla: Traditionella persiska och orientaliska mattor (65926)
Persiska mattor
Persiska mattor 29425 Mattor
By- och nomadmattor
By- och nomadmattor 12236 Mattor
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 169 Mattor
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 3021 Mattor
Ziegler
Ziegler 6569 Mattor
Kelim
Kelim 11725 Mattor
Afghan- & Pakistan
Afghan- & Pakistan 15276 Mattor
Ryska och kaukasiska mattor
Ryska och kaukasiska mattor 257 Mattor
Kina
Kina 672 Mattor
Indiska mattor
Indiska mattor 3299 Mattor
Sidenmattor
Sidenmattor 2809 Mattor
Antika mattor
Antika mattor 3715 Mattor
Interior Style

Interior Style

Söker du en unik matta som fulländar och håller ihop din inredningsstil på ett harmoniskt sätt? Här hittar du våra experters urval för moderna och populära interiörer. Vi vet att det är en utmaning att välja från ett brett sortiment av vackra mattor. Därför har våra experter på inredning gjort ett första urval åt dig. På det sättet kan du snabbt och lätt bläddra igenom vårt handplockade sortiment som passar din stil. Och skulle drömmattan inte finnas i den storlek du önskar hjälper vi dig gärna att hitta en likvärdig matta åt dig.

Visa alla: Interior Style (3046)
Mattor i etnostil
Mattor i etnostil 1612 Mattor
Mattor för Greenery Style
Mattor för Greenery Style 178 Mattor
Industrial Style
Industrial Style 177 Mattor
Mattor i skandinavisk stil
Mattor i skandinavisk stil 1039 Mattor
Boheme style
Boheme style 903 Mattor
Mattor för sammetsinredning
Mattor för sammetsinredning 153 Mattor
Moderna & utvalda av vår inredningsdesigner
Moderna & utvalda av vår inredningsdesigner 360 Mattor
Mattor i lantlig stil
Mattor i lantlig stil 783 Mattor
Medelhavsstil
Medelhavsstil 761 Mattor
Barockstilmattor
Barockstilmattor 248 Mattor
Väggmattor
Väggmattor 509 Mattor
Klassisches Design

Klassisches Design

Om du inte skulle släppa in en modern matta i ditt hem. Om det klassiska fascinerar dig. Inte bara en tidsperiod, utan allt som har “klassisk” som titel och karakteristik? Då ska du titta på dessa mattor. Klassisk design, enastående hantverk. Helt säkert finns det en som är passar dig bäst.

Inte alla behöver den moderna trenden. En del ser skönheten i klassisk design som är maximerad i denna. Eller gillar du den moderna världen, och du vill bara sätta personlig prägel på ditt hem med en handknuten matta i klassisk design? Vilket det än må vara: våra mattor med klassiskt mönster är av hög kvalitet och finaste hantverk tack vare vävteknikerna för hand.

Visa alla: Klassisches Design (42576)
Med medaljong
Med medaljong 28220 Mattor
Allover Design
Allover Design 12830 Mattor
Floral
Floral 26965 Mattor
Figural
Figural 947 Mattor
Fält
Fält 2321 Mattor
Geometriska
Geometriska 16062 Mattor
Nomader
Nomader 1661 Mattor
Livets träd
Livets träd 1996 Mattor
Jakt mönster
Jakt mönster 129 Mattor
Spegelmönster
Spegelmönster 712 Mattor
Stora Ornament
Stora Ornament 410 Mattor
Herati Design
Herati Design 8881 Mattor
Boteh Jeghe
Boteh Jeghe 137 Mattor
Modern design

Modern design

Den moderna tiden går snabbt framåt. Den står inte still, den rör sig, den är alltid aktuell. De som gillar denna premiss bör vara uppmärksamma i sin inredningsstil på möbelindustrin, som naturligtvis orienterar sig efter tidsandan och dess uttryck. Moderna orientaliska mattor får hela rum att tyckas hamna i en annan tid. Deras effekt är mycket stor i rätt kombination. Samspelet mellan äldre möbler och en cool matta kan bli liksom en designers nyaste skapelse. Det beror på vad man gör av det. Och därför bör du absolut föreställa dig en av dessa handknutna mattor i modern design.

Visa alla: Modern design (14213)
Vanliga
Vanliga 2760 Mattor
Rutig
Rutig 2306 Mattor
Randig design
Randig design 5790 Mattor
Minimal design
Minimal design 4565 Mattor
Den färgrika designen
Den färgrika designen 1669 Mattor
Abstrakt
Abstrakt 2539 Mattor
Orientalisk dekoration

Orientalisk dekoration

Östern är lovande. Dess färger och mönster stimulerar fantasin och låter oss drömma. Om detta är fallet med dig är en handknuten bonad eller en sittgrupp från Kelim åtminstone värt att fundera på.

Östern har ett mycket speciellt inflytande. Orsaken till detta är svår att förvissa sig om. Beror det på färgerna som harmonierar med varandra så perfekt? Är det den fascinerande traditionen? Förmodligen är det en kombination av alla möjliga orsaker. Mattor med en orientalisk känsla kan knappast jämföras med andra vad gäller inflytande på ditt hem. Svep in en fläkt av orientalisk luft i ditt hem.

Visa alla: Orientalisk dekoration (515)
Tapisserier
Tapisserier 456 Mattor
Teppich Kissen
Teppich Kissen 108 Mattor
Specialerbjudanden på mattor

Specialerbjudanden på mattor

Från vårt sortiment på mer än 60 000 unika föremål presenterar vi alltid ett regelbundet växlande urval av våra garanterat handgjorda orientaliska mattor, som vi tillfälligt har till rea till ett särskilt reducerat pris.

Visa alla: Specialerbjudanden på mattor (34274)
Nain Trading använder cookies så att våra webbplatser körs pålitligt och säkert och för att visa dig relevant innehåll och personliga erbjudanden.
Om du klickar på "OK" kan vi vidarebefordra data som samlas in via cookies till tredje part (till våra marknadsföringspartners). Om du inte vill gå med på det kommer vi att begränsa oss till de väsentliga cookies. Mer information och alla alternativ finns i "Önskemål". Du kan när som helst justera detta senare. Mer information finns i vår dataskyddsdeklaration.