31 dagars öppet köp Fri frakt och fri retur
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på allt med koden: FLASH10
dagar
:
timmar
:
minuter
:

Produkt Översikt

Handknutna orientaliska mattor kommer från många olika regioner där mattor har knutits sedan århundraden tillbaka. Antalet ursprungsplatser är lika varierande som de olika mattyperna. Här hittar du de viktigaste kategorierna, vilka vanligen skiljer sig väsentligen åt från varandra vad gäller ursprung, stil och knytteknik. Låt dig inspireras av bilderna på de olika mattyperna.

Traditionella persiska mattor

Traditionella persiska mattor

Traditionella persiska mattor är mycket populära och välkända. Det är inte konstigt, och verkligen ingen hemlighet, att detta beror på deras fantastiska kvalitet. Den traditionella handknytningen, de naturliga färgerna och det fina ullgarnet är kännetecken för de persiska mattorna som har producerats i Persien (dagens Iran) i århundraden. Med sina traditionella mönster och sin design efterfrågas de åter för att ge värme och en ombonad känsla till ditt hem. Dessutom representerar persiska mattor en speciell hållbar lyx.

Visa alla: Traditionella persiska mattor (22686)
Nainmattor
Nainmattor 5282 Mattor
Tabrizmattor
Tabrizmattor 4365 Mattor
Bidjar
Bidjar 3260 Mattor
Moud
Moud 2229 Mattor
Isfahan
Isfahan 865 Mattor
Kaschan
Kaschan 1697 Mattor
Qom-mattor
Qom-mattor 1903 Mattor
Kaschmar
Kaschmar 496 Mattor
Kerman
Kerman 538 Mattor
Mashhad
Mashhad 547 Mattor
Sarough
Sarough 1509 Mattor
Moderna mattor

Moderna mattor

Tiden går ständigt framåt och med den smak och design. Hur synen på livet uttrycks förändras från århundrade till århundrade. En del stilar förlorar i popularitet och andra blir mer kända än någonsin. Samtidigt finns det stilar som är en del av alla trender och som räknas som samtida. De har tydliga och geometriska figurer som håller en enkel stil, även i valet av färger. Här finner du ett urval av mycket moderna och även samtida mattor som troligen aldrig kommer att minska i popularitet.

Visa alla: Moderna mattor (12142)
Perser Gabbeh
Perser Gabbeh 3902 Mattor
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 304 Mattor
Ziegler Modern
Ziegler Modern 285 Mattor
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 579 Mattor
Nepal
Nepal 25 Mattor
Belutsch Modern
Belutsch Modern 0 Mattor
Patchwork
Patchwork 930 Mattor
Vintage
Vintage 1230 Mattor
Färgade mattor
Färgade mattor 135 Mattor
Designmattor
Designmattor 5447 Mattor
Berber
Berber 516 Mattor
Designmattor

Designmattor

Om du letar efter något exklusivt och modernt är en designmatta perfekt för dig. Dessa individuellt designade, handknutna mattor ger ditt rum sin alldeles egna karaktär. Beroende på mattyp är dessa unika artiklar utformade av designers från Skandinavien (t.ex. Sindhi mattor) och Hamburg (Sadraa mattor).

Visa alla: Designmattor (5447)
Amazona
Amazona 17 Mattor
Damask
Damask 458 Mattor
Sadraa
Sadraa 979 Mattor
Galaxy
Galaxy 5 Mattor
Panbézia
Panbézia 13 Mattor
Artisan
Artisan 36 Mattor
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 57 Mattor
Ziegler Design
Ziegler Design 101 Mattor
Arijana Design
Arijana Design 239 Mattor
Senses
Senses 45 Mattor
Gabbeh Design
Gabbeh Design 339 Mattor
Berber
Berber 516 Mattor
Nomad mattor

Nomad mattor

Orientens nomader började tillverka mattor för hand för eget bruk för länge sedan. Mattorna gjordes för olika användningsområden i nomadernas vardagsliv. Till exempel som tältunderlägg, sadelväskor eller filtar. Nuförtiden äger tillverkningen ofta rum i byar där nomaderna slog sig ner. Kvaliteten på mattorna har förblivit mycket hög och de knyts fortfarande för hand i den gamla traditionen under flera månader.

Visa alla: Nomad mattor (8959)
Hamadan
Hamadan 2357 Mattor
Shiraz
Shiraz 484 Mattor
Belutsch
Belutsch 964 Mattor
Bakhtiar
Bakhtiar 456 Mattor
Senneh
Senneh 338 Mattor
Heriz
Heriz 1027 Mattor
Afshar
Afshar 131 Mattor
Ghashghai
Ghashghai 2333 Mattor
Koliai
Koliai 201 Mattor
Lori
Lori 128 Mattor
Khardasht
Khardasht 56 Mattor
Lapptäcke / Vintage

Lapptäcke / Vintage

Här hittar du autentiska vintagemattor. Dessa mattor är inte nya mattor som på konstgjort sätt har fått vintageutseende, utan är äkta gamla persiska och orientaliska mattor som har blivit totalt förnyade. Genom att göra detta motsätter vi oss den snabba konsumtionen i dagens samhälle och skapar någonting hållbart och med mycket hög kvalitet av gamla traditionella värden. Eftersom en sådan vintagematta ursprungligen knöts för hand genom mödosamt arbete under månader har den precis denna kvalitet och det känner man.


Visa alla: Lapptäcke / Vintage (2513)
Patchwork
Patchwork 930 Mattor
Vintage
Vintage 1230 Mattor
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 355 Mattor
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Persiska mattor har gott rykte tack vare sin höga kvalitet, ojämförbart höga hantverksnivå och inte minst för sin status som högkvalitativa och hållbara lyxvaror. Detta är viktiga anledningar till att knytare från Indien och Pakistan inspireras av traditionella persiska mattor. Gumbad- och Golestanmattor är utmärkta exempel på detta med utmärkt kvalitet. De är inspirerade av designen hos mattorna från den berömda provinsen Tabriz.


Visa alla: Gumbad / Golestan (150)
Golestan
Golestan 117 Mattor
Gumbad
Gumbad 33 Mattor
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Unikhet är ett drag som är uppskattat och mycket värdefullt. Detta gäller även orientaliska mattor. Deras unikhet kommer från handknytningens fina design. Naturmaterialen som används understryker deras status. Bringar tillbaka potentialen hos oändlig mångfald. Vare sig det gäller moderna tolkningar av detta traditionella hantverk eller klassiska arbeten med mönster såsom ornament inspirerade från palats kan orientaliska mattor knappast överträffas i sin rikedom av olika stilar. Det är därför de passar perfekt in i nästan vilken miljö som helst.

Visa alla: Arijana / Mamluk (1400)
Mamluk
Mamluk 175 Mattor
Moghol
Moghol 1 Mattor
Arijana Klassik
Arijana Klassik 437 Mattor
Arijana Design
Arijana Design 239 Mattor
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 172 Mattor
Arijana Shaal
Arijana Shaal 567 Mattor
Zieglermattor

Zieglermattor

Zieglermattor baseras på de klassiska persiska mattorna. För att ge dem ett antikt utseende, bleks mattorna i solen och gnids med stenar för att torka luggen något. Mattorna är handknutna enligt gammal tradition. Dessutom kombineras orientaliska element med en modern stil som ger många människor möjligheten att kombinera en orientalisk matta med sin inredning. Ursprungligen designades en matta av denna typ i färgerna krämvitt/beige, svart, rött eller blått. Beroende på kvalitet är färgen vegetabilisk eller gjord av kromfärger.

Visa alla: Zieglermattor (3145)
Ziegler Klassik
Ziegler Klassik 1359 Mattor
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 57 Mattor
Kasak
Kasak 924 Mattor
Ziegler Modern
Ziegler Modern 285 Mattor
Ziegler Colored
Ziegler Colored 55 Mattor
Kelimmattor

Kelimmattor

Kelimmattor upplever en enorm ökning i popularitet, speciellt i moderna inredningsstilar. Detta är inte överraskande med tanke på deras livfulla färgdesign och den starka tradition som hör ihop med dessa mattor. Kilimmattor (även kallade Kelim) är inte knutna utan handvävda av nomader i Turkiet, Kaukasus, Iran, Afghanistan och Turkmenistan. De har inte heller någon lugg. Därför är de så kallade plattvävar. De flesta handgjorda kelim består av antingen bomull eller fårull som huvudmaterial. De användes ursprungligen som filtar eller för att dekorera golvet i tält som nomaderna tillverkade. Det var först under loppet av förra århundradet som dessa tidlösa mattor drog till sig uppmärksamheten i Europa.

Visa alla: Kelimmattor (8291)
Kelim Fars
Kelim Fars 3163 Mattor
Kelim Afghan
Kelim Afghan 4458 Mattor
Kelim Rosen
Kelim Rosen 31 Mattor
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 13 Mattor
Kelim Mosaik
Kelim Mosaik 0 Mattor
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 355 Mattor
Kelim Soozani
Kelim Soozani 34 Mattor
Soumak
Soumak 103 Mattor
Kelim Modern
Kelim Modern 593 Mattor
Nimbaft
Nimbaft 153 Mattor
Kelim Kordi
Kelim Kordi 32 Mattor
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Mattor
Kelim Design
Kelim Design 2562 Mattor
Kelim Afghan Heritage
Kelim Afghan Heritage 2348 Mattor
Kelim Senneh
Kelim Senneh 73 Mattor
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 157 Mattor
Afghan- & Pakistanmattor

Afghan- & Pakistanmattor

Dessa handknutna eller vävda mattor kommer från Afghanistan och Pakistan, länder som har en lång tradition i matthantverk. De varma röda tonerna och de upprepade åttkantiga ornamenten är mycket karakteristiska för denna typ. Det finns knappt märkbara skillnader mellan regionerna. Intressant är termen 2Ply eller 3Ply i mattornas namn. Det visar på knuttätheten och alltså även på mödan i knytningen. Till exempel har en 3Ply Buchara ett högre antal knutar per kvadratmeter än en 2Ply.

Visa alla: Afghan- & Pakistanmattor (9271)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 267 Mattor
Tree of Life
Tree of Life 1 Mattor
Kasak
Kasak 924 Mattor
Kelim Afghan
Kelim Afghan 4458 Mattor
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 829 Mattor
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 250 Mattor
Ryska och kaukasiska mattor

Ryska och kaukasiska mattor

Handknutna mattor av hög kvalitet har sedan länge tillverkats i Kaukasus och Ryssland. De två områdena har en flera hundra år gammal tradition av mattillverkning. De oftast geometriskt mönstrade mattorna når kanske inte den luxuösa nivå och högsta standard som hos kända persiska mattor från Nain eller Tabriz, likväl är de utmärkta mattor idealiska för vardagsbruk.


Visa alla: Ryska och kaukasiska mattor (185)
Russia
Russia 48 Mattor
Turkaman
Turkaman 489 Mattor
Azerbaijan
Azerbaijan 137 Mattor
Baku
Baku 2 Mattor
Indiska mattor

Indiska mattor

Den indiska mattillverkningen började troligen på 1500-talet. Den stöddes av stormogulen Akbar, som lät persiska knytare göra mattor till hans palats. Nuförtiden tillverkas indiska mattor i större mängder och vanligen inspirerade av traditionella mattor såsom av persiska eller kinesiska ornament. Härigenom är de billigare alternativ till persiska mattor. På den öppna marknaden kan dock deras kvalitet variera. Detta är en viktig anledning till att vi sedan årtionden har kontakt med de bästa indiska hantverkarna med fokus på rättvis handel.

Visa alla: Indiska mattor (2141)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 89 Mattor
Indo Herati
Indo Herati 44 Mattor
Indo Ghom
Indo Ghom 22 Mattor
Indo Kashan
Indo Kashan 11 Mattor
Indo Sarough
Indo Sarough 46 Mattor
Indo Mir
Indo Mir 43 Mattor
Indo Nain
Indo Nain 9 Mattor
Indo Tabriz
Indo Tabriz 316 Mattor
Kinamattor

Kinamattor

Sedan många århundraden tillverkas mattor i Kina. Därför har Cathay en lång tradition bakom sig inom detta område. Det kejserliga hovet stödde tillverkningen av kinesiska mattor, vars mönster är liknande det som målas på porslin.

Visa alla: Kinamattor (258)
China Antik
China Antik 28 Mattor
China Seide
China Seide 180 Mattor
Kelim Soozani
Kelim Soozani 34 Mattor
China Wool
China Wool 95 Mattor
Gabbeh

Gabbeh

Gabbehmattor är förmodligen de mest kända handknutna orientaliska mattorna. De tillverkas av Ghashghai-nomader från Iran och producenter i Indien. Dessa mattor är vanligen mycket enkla i mönstret med bara några få dekorativa element. Dessutom är de ofta inspirerade av naturen. Med tanke på det är deras namn inte slumpmässigt, eftersom Gabbeh betyder “rå” eller “naturlig” på persiska. En sådan matta är ett perfekt dekorativt handgjort verk med otroligt mjuk lugg till ditt hem.

Visa alla: Gabbeh (4824)
Perser Gabbeh Normal
Perser Gabbeh Normal 815 Mattor
Perser Gabbeh Loribaft
Perser Gabbeh Loribaft 2801 Mattor
Perser Gabbeh Nomaden
Perser Gabbeh Nomaden 171 Mattor
Gabbeh Design
Gabbeh Design 339 Mattor
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 278 Mattor
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 3 Mattor
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 55 Mattor
Indo Gabbeh Normal
Indo Gabbeh Normal 145 Mattor
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 159 Mattor
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 8 Mattor
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 195 Mattor
Loom Gabbeh Normal
Loom Gabbeh Normal 291 Mattor
Design Loom Shine
Design Loom Shine 93 Mattor
Sidenmattor

Sidenmattor

Silke är i en klass för sig. Det finns knappast något naturmaterial som väcker sådan entusiasm och fascination som silke gör. Mjukheten och den oöverträffade elegansen gör varje matta till ett blickfång. Vi fascineras om och om igen över hur silke reflekterar ljuset olika och därigenom skapar ett vackert färgspel med luggens färger.

Visa alla: Sidenmattor (2597)
Ghom Seide
Ghom Seide 1379 Mattor
Kaschmir Seide
Kaschmir Seide 942 Mattor
China Seide
China Seide 180 Mattor
Nain Seide
Nain Seide 12 Mattor
Kashan Seide
Kashan Seide 4 Mattor
Herike
Herike 159 Mattor
Exklusiva mattor

Exklusiva mattor

Letar du efter exklusiv lyx? Dessa mattyper är bland de persiska mattor som är kända världen över för högsta kvalitetsstandard. Detta gäller inte bara den traditionella knytningen, vilken har förfinats till perfektion under generationer, utan även den extremt stora möda, talang och de mest värdefulla naturliga materialen. Några av dessa unika mattor tillverkas av världsberömda mästerknytare.

Visa alla: Exklusiva mattor (5353)
Ghom Seide
Ghom Seide 1379 Mattor
Isfahan Luxus
Isfahan Luxus 574 Mattor
Nain 6La
Nain 6La 1124 Mattor
Tabriz 50/70/90
Tabriz 50/70/90 2962 Mattor
Antika mattor

Antika mattor

Att man åter vänder sig till traditionella värden och ursprung är absolut delvis initierat av vårt snabba konsumtionssamhälle. Därför uppskattas produkter med ett känslomässigt värde igen för sin egen karaktär och för att de berättar en historia. Det är just detta en antik matta ger. På denna sida hittar du persiska mattor som mött årtionden av historia men som fortfarande är i fint skick för många år framöver i ditt hem.

Visa alla: Antika mattor (2949)
Sarough Antik
Sarough Antik 245 Mattor
Kaschan Antik
Kaschan Antik 201 Mattor
China Antik
China Antik 28 Mattor
Kerman Antik
Kerman Antik 123 Mattor
Usak
Usak 1 Mattor
Agra
Agra 9 Mattor
Nainmattor

Nainmattor

De traditionella Nainmattorna hör till världens vackraste persiska mattor och karakteriseras av sin alldeles egen orientaliska design. De tillverkas i staden med samma namn, Nain. Den typiska blåvita färgsättningen, oftast med en medaljong i mitten, har en elegant och dyrbar effekt. Den höga kvaliteten hos dessa vackra Nainmattor och gångmattor visar sig i materialet och den extraordinärt höga knuttätheten. Mattorna är åtminstone delvis gjorda av siden och har ofta en täthet på över en miljon knutar.

Visa alla: Nainmattor (5282)
Nain 12La
Nain 12La 1249 Mattor
Nain 9La
Nain 9La 3027 Mattor
Nain 6La
Nain 6La 1124 Mattor
Habibian
Habibian 41 Mattor
Akhavan
Akhavan 6 Mattor
Indo Nain
Indo Nain 9 Mattor
Nain Seide
Nain Seide 12 Mattor
Qom-mattor

Qom-mattor

Högsta kvalitet, den bästa korkull, ofta användning av silke - kännetecken för Qom (Qum) mattor. Dessa underbara persiska mattor tillfredsställer även höga förväntningar. Om du söker lyx kommer du att hitta det här. Qommattor görs i en av Irans mest heliga städer och görs ibland helt och hållet av finaste gradens (Qomsilke).

Visa alla: Qom-mattor (1903)
Ghom Kork
Ghom Kork 515 Mattor
Ghom Seide
Ghom Seide 1379 Mattor
Tabrizmattor

Tabrizmattor

Den vackra persiska Tabrizmattan görs för hand i nordvästra Iran, i staden med samma namn – Tabriz (Tabris). Här har mattillverkarna funnits i evigheter och Tabriz räknas till den iranska världens äldsta mattcentrum. Denna typ av persisk matta sträcker sig från vanlig knuttäthet till mycket fina mattor med över en miljon knutar per kvadratmeter.

Visa alla: Tabrizmattor (4365)
Tabriz Village
Tabriz Village 940 Mattor
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 152 Mattor
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 2641 Mattor
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 250 Mattor
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 54 Mattor
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 15 Mattor
Indo Tabriz
Indo Tabriz 316 Mattor
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 3 Mattor
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 623 Mattor
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 18 Mattor
Tabriz Art
Tabriz Art 76 Mattor
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Mattor
Traditionella persiska och orientaliska mattor

Traditionella persiska och orientaliska mattor

Upptäck våra klassiska handgjorda orientaliska mattor i häpnadsväckande design. Här hittar du ett spektrum av traditionella mattor som du inte hittar någon annanstans.

Visa alla: Traditionella persiska och orientaliska mattor (47206)
Traditionella persiska mattor
Traditionella persiska mattor 22686 Mattor
Nomad mattor
Nomad mattor 8959 Mattor
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 150 Mattor
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 1400 Mattor
Zieglermattor
Zieglermattor 3145 Mattor
Kelimmattor
Kelimmattor 8291 Mattor
Afghan- & Pakistanmattor
Afghan- & Pakistanmattor 9271 Mattor
Ryska och kaukasiska mattor
Ryska och kaukasiska mattor 185 Mattor
Kinamattor
Kinamattor 258 Mattor
Indiska mattor
Indiska mattor 2141 Mattor
Sidenmattor
Sidenmattor 2597 Mattor
Antika mattor
Antika mattor 2949 Mattor
Mattor som matchar modern inredningsstil

Mattor som matchar modern inredningsstil

Söker du en unik matta som fulländar och håller ihop din inredningsstil på ett harmoniskt sätt? Här hittar du våra experters urval för moderna och populära interiörer. Vi vet att det är en utmaning att välja från ett brett sortiment av vackra mattor. Därför har våra experter på inredning gjort ett första urval åt dig. På det sättet kan du snabbt och lätt bläddra igenom vårt handplockade sortiment som passar din stil. Och skulle drömmattan inte finnas i den storlek du önskar hjälper vi dig gärna att hitta en likvärdig matta åt dig.

Visa alla: Mattor som matchar modern inredningsstil (1415)
Mattor i etnostil
Mattor i etnostil 857 Mattor
Mattor i bladverkstil
Mattor i bladverkstil 190 Mattor
Industristilmattor
Industristilmattor 232 Mattor
Mattor i skandinavisk stil
Mattor i skandinavisk stil 654 Mattor
Mattor i bohemstil
Mattor i bohemstil 589 Mattor
Mattor för sammetsinredning
Mattor för sammetsinredning 251 Mattor
Moderna & utvalda av vår inredningsdesigner
Moderna & utvalda av vår inredningsdesigner 169 Mattor
Mattor i lantlig stil
Mattor i lantlig stil 202 Mattor
Mattor i medelhavsstil
Mattor i medelhavsstil 406 Mattor
Barockstilmattor
Barockstilmattor 293 Mattor
Väggmattor
Väggmattor 325 Mattor
Klassisches Design

Klassisches Design

Om du inte skulle släppa in en modern matta i ditt hem. Om det klassiska fascinerar dig. Inte bara en tidsperiod, utan allt som har “klassisk” som titel och karakteristik? Då ska du titta på dessa mattor. Klassisk design, enastående hantverk. Helt säkert finns det en som är passar dig bäst.

Inte alla behöver den moderna trenden. En del ser skönheten i klassisk design som är maximerad i denna. Eller gillar du den moderna världen, och du vill bara sätta personlig prägel på ditt hem med en handknuten matta i klassisk design? Vilket det än må vara: våra mattor med klassiskt mönster är av hög kvalitet och finaste hantverk tack vare vävteknikerna för hand.

Visa alla: Klassisches Design (35722)
Mit Medaillon
Mit Medaillon 21284 Mattor
Allover Design
Allover Design 10148 Mattor
Blommig
Blommig 20440 Mattor
Figural
Figural 651 Mattor
Fält
Fält 1817 Mattor
Geometriska
Geometriska 11967 Mattor
Nomaden
Nomaden 914 Mattor
Livets träd
Livets träd 1472 Mattor
Jakt mönster
Jakt mönster 74 Mattor
Spiegel Muster
Spiegel Muster 587 Mattor
Stora Ornament
Stora Ornament 500 Mattor
Herati Design
Herati Design 6812 Mattor
Butejeghe
Butejeghe 91 Mattor
Mattor med modern design

Mattor med modern design

Den moderna tiden går snabbt framåt. Den står inte still, den rör sig, den är alltid aktuell. De som gillar denna premiss bör vara uppmärksamma i sin inredningsstil på möbelindustrin, som naturligtvis orienterar sig efter tidsandan och dess uttryck. Moderna orientaliska mattor får hela rum att tyckas hamna i en annan tid. Deras effekt är mycket stor i rätt kombination. Samspelet mellan äldre möbler och en cool matta kan bli liksom en designers nyaste skapelse. Det beror på vad man gör av det. Och därför bör du absolut föreställa dig en av dessa handknutna mattor i modern design.

Visa alla: Mattor med modern design (9947)
Enfärgad
Enfärgad 1408 Mattor
Rutig
Rutig 1746 Mattor
Streifen
Streifen 3346 Mattor
Minsta Design
Minsta Design 1650 Mattor
Den färgrika designen
Den färgrika designen 1494 Mattor
Abstrakt
Abstrakt 2526 Mattor
Orientaliska kuddar

Orientaliska kuddar

Östern är lovande. Dess färger och mönster stimulerar fantasin och låter oss drömma. Om detta är fallet med dig är en handknuten bonad eller en sittgrupp från Kelim åtminstone värt att fundera på.

Östern har ett mycket speciellt inflytande. Orsaken till detta är svår att förvissa sig om. Beror det på färgerna som harmonierar med varandra så perfekt? Är det den fascinerande traditionen? Förmodligen är det en kombination av alla möjliga orsaker. Mattor med en orientalisk känsla kan knappast jämföras med andra vad gäller inflytande på ditt hem. Svep in en fläkt av orientalisk luft i ditt hem.

Visa alla: Orientaliska kuddar (409)
Wandteppiche
Wandteppiche 263 Mattor
Teppich Kissen
Teppich Kissen 182 Mattor
Sonderangebote

Sonderangebote

Visa alla: Sonderangebote (14545)
Nain Trading använder cookies så att våra webbplatser körs pålitligt och säkert och för att visa dig relevant innehåll och personliga erbjudanden.
Om du klickar på "OK" kan vi vidarebefordra data som samlas in via cookies till tredje part (till våra marknadsföringspartners). Om du inte vill gå med på det kommer vi att begränsa oss till de väsentliga cookies. Mer information och alla alternativ finns i "Önskemål". Du kan när som helst justera detta senare. Mer information finns i vår dataskyddsdeklaration.